Trefpunt Zorg

logo_trefpuntzorgRESOC Brugge heeft ervoor gekozen om nadrukkelijk in te zetten op de zorgsector als economische speler. Heel wat troeven wijzen op een sterke zorgsector. Het ruime aanbod, de zorgsector als grote werkgever, het positieve imago van zorgvoorzieningen en de aanwezige kennis en expertise zijn slechts enkele van de sterktes van de sector in de regio.

Onder de vleugels van RESOC Brugge en vele steunende partners ging in 2010 de netwerkorganisatie Trefpunt ZORG van start. Door kruisbestuiving te stimuleren tussen zorgorganisaties, de bedrijfswereld, kennis- en opleidingscentra en lokale overheden, wil Trefpunt ZORG de brede zorgsector in de regio versterken. Het organiseert hiertoe allerhande activiteiten zoals infosessies, partneroverleg, netwerkmomenten, vorming en congressen. Zo brengt Trefpunt ZORG de verschillende spelers verbonden aan de zorg, samen rond de thema’s arbeidsmarkt en onderwijs, en economie en innovatie.

Neem meer informatie over Trefpunt ZORG een kijkje op de website www.trefpuntzorg.be of neem contact op met sofie.vanhecke@west-vlaanderen.be.

wordle

 

Foto's met dank aan: TE Connectivity, Port of Zeebrugge, Ondernemende Regio Brugge, Westtoer, Stad Brugge, Immaculata Instituut, Lieven Neyrinck
© 2016 RESOC-SERR Brugge