downloadknop1  
 

De samensmelting tot RESOC Noord-West-Vlaanderen zorgt ervoor dat het team de acties uit beide streekpacten opvolgt. Hieronder vindt u de kernpunten uit het Streekpact Brugge. 

Een ambitieus sociaaleconomisch toekomstplan vóór en dóór regio Brugge!

Het is een gedragen streekvisie bekrachtigd door de RESOC-partners en andere belanghebbenden in de regio, de aanzet om te werken aan de volgende centrale doelstellingen:

uitdagingen
Het is een bron van inspiratie voor de steden en gemeenten, sociale partners, organisaties en bedrijven die het beleid en de toekomst van deze dynamische regio samen realiseren.

Deze uitdagingen worden in het Streekpact alvast concreter gemaakt met een waaier aan mogelijke actievoorstellen. Dit huidige document vormt de basis voor verdere uitwerking met impact op de hele regio.

In juni 2013 lanceerden we het nieuwe Streekpact 2013-2018 voor de Brugse regio voor op een geslaagd regionaal evenement. Het is een gedragen visie- en actiedocument voor de toekomst geworden dat tot stand kwam mét de regio, vóór de regio en dóór de regio.

 

Foto's met dank aan: TE Connectivity, Port of Zeebrugge, Ondernemende Regio Brugge, Westtoer, Stad Brugge, Immaculata Instituut, Lieven Neyrinck
© 2016 RESOC-SERR Brugge