• Ben je een ambachtelijke maker nieuwsgierig naar nieuwe toepassingen?
  • Ben je een maakbedrijf dat uitdagingen niet uit de weg gaat, op zoek naar inspiratie en vernieuwing voor je industriële productie?

Laat je dan verleiden door de Makersmatch!

De Makersmatch wil kruisbestuiving tussen ambachtelijke ontwerpers en lokale maakbedrijven stimuleren en gaat op zoek naar vijf duo's die via co-creatie tot productinnovatie komen.

De duo's doorlopen gedurende een half jaar een gratis traject waarbij ze samen in het atelier aan de slag gaan. Ambachten gaan de dialoog aan met nieuwe technologieën uit de maakindustrie en zo worden nieuwe toepassingsmogelijkheden opgespoord.

Wat vragen we?

De 'goesting' om in te stappen en engagement.

Wat bieden we?

Begeleiding, professionele coaching, visibiliteit en een mooie referentie.

Wat komt eruit voort?

Kennisuitwisseling, kruisbestuiving, productinnovatie, verkenning nieuwe markten en netwerkuitbreiding.

Interesse?

Ook goesting? Het is nog niet te laat om in te schrijven! Wie ingeschreven is, wordt uitgenodigd voor de Matchingsworkshop o.l.v. Flanders Inshape op donderdag 7 mei 2015 in Streekhuis Kasteel Tillegem. Makers en bedrijven maken er kennis met elkaar en wisselen ideeën uit. Op het einde vindt de matching tussen de 5 bedrijven en de 5 makers plaats. Wees er dus zeker bij!

Praktisch

Tot 6 mei kan je inschrijven voor De Makersmatch en de Matchingsworkshop.
De matching gaat door op 7 mei in het streekhuis Noord-West-Vlaanderen in Kasteel Tillegem, Tillegemstraat 81, 8200 Brugge tussen 14u en 17u. Voor meer informatie, neem contact op met Katrien Henneau.

www.handmadeinbrugge.be

 

Foto's met dank aan: TE Connectivity, Port of Zeebrugge, Ondernemende Regio Brugge, Westtoer, Stad Brugge, Immaculata Instituut, Lieven Neyrinck
© 2016 RESOC-SERR Brugge